Meille töihin

Tarjoamme henkilökohtaiset taloushallinnon palvelut pienille ja keskisuurille yrityksille, yksinyrittäjille ja autamme aloittavia yrittäjiä yritystoiminnan käynnistämisessä.

Asiakkaamme ovat usein suorittavilta aloilta, kuten kauppa, ravintola- ja rakennusala. Tehtävämme on mahdollistaa yrittäjälle mahdollisimman sujuva ja helppo arki. Käytössämme on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto Fennoa, joka tukee työtämme taloushallinnon asiantuntijoina.

useita henkilöitä neuvottelupöydän äärellä. taustalla tiiliseinää

Haluaisitko työskennellä kanssamme?

Meillä pääset tekemään monipuolisesti taloushallinnon asiantuntijan työtehtäviä. Meillä vastaat omista asiakkuuksista ja toimit asiakasyrityksen taloushallinnon kumppanina. Tiivis työyhteisömme on tukenasi ja jaamme aktiivisesti omaa osaamista tiimin kesken. Oman osaamisen aktiivinen kehittäminen kuuluu olennaisena osana asiantuntijatyöhön ja panostamme henkilökunnan kouluttamiseen.

Meillä työskentely vaatii vastuun ottamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Tarjoamme iloiset ja kannustavat työkaverit, mahdollisuuden kouluttautua, mahdollisuuden työskennellä etänä sekä loistavan mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen asiakkuuksien hallintaan.

Mikäli innostuit, laita meille itsesi näköinen hakemus ja kerro vaikka videolla enemmän osaamisestasi. Hakijoilta edellytämme vähintään 1-3 vuoden työkokemusta ja taloushallinnon työtehtävien monipuolista osaamista.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tai laita hakemus alla olevalla lomakkeella

Laita meille avoin hakemus

* merkityt kentät ovat pakollisia.

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB.
    Untitled