Taloushallinnon palvelut

Tarjoamme taloushallinnon palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille, yksinyrittäjille sekä yritystoimintaa aloitteleville uusille yrittäjille.

Asiantuntevalla tiimillämme on yli 20 vuoden kokemus yritysten taloushallinnon palveluiden tuottamisesta eri toimialoille. Asiakkaamme ovat muun muassa kaupan alalta, kuljetus-, rakennus- ja ravintola-aloilta sekä asiantuntijapalveluiden tuottajia. Lisäksi meillä on tarjota erityisosaamista metsänomistajille.

Asiakkaanamme voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Me huolehdimme puolestasi yrityksesi taloushallinnosta ja tuemme sinua sujuvassa arjessa.

Meiltä saat myös tarvittaessa ulkoistetun lisäresurssin yritykseesi, jolloin huolehdimme taloushallinnostanne ennalta sovitun määräajan.

pinkkihiuksinen nainen kannettavan tietokoneen äärellä neuvottelupöydässä

Lakisääteinen kirjanpito

Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille kattavat ja kokonaisvaltaiset taloushallinnon palvelut tai tarvittaessa vain lakisääteisen kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Valitaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus.

Sähköinen taloushallinto

Käytössämme on Fennoan sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, jonka käyttö on äärettömän helppoa ja turvallista. Ohjelmisto tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet aina kirjanpidosta viestinnän tehostamiseen asti.

Apua ja tukea arkeen

Luotettava tilitoimisto on yrittäjän paras kumppani. Olemme tukenasi arjessa, jotta sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua ja tukea taloushallintosi hyvään hoitamiseen.

Tutustu kattaviin taloushallinnon palveluihin

Pienille ja keskisuurille yrityksille

Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille kattavat taloushallinnon palvelut sisältäen lakisääteisen kirjanpidon ja tarvittaessa myös palkanmaksun. Käytössämme on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, joka tarjoaa kaikki taloushallinnon palvelut yhdessä paikassa.

 • Osto- ja myyntilaskut
 • Reskontra
 • Tarjoukset ja lähetteet
 • Raportit
 • Palkat ja kululaskut
 • Sähköinen allekirjoituspalvelu
 • Asiakirjojen arkistointi
 • Turvallinen suora pankkiyhteys

Tutustu tarkemmin sähköisen taloushallinnon ohjelmistoon

Yksinyrittäjille

Yksinyrittäjänä et ole yksin. Huolehdimme lakisääteisestä kirjanpidosta ja olemme tukenasi. Sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja yrityksesi arjen pyörittämiseen. Käytössämme on sähköinen ohjelmisto, joka tarjoaa kaikki taloushallinnon palvelut yhdessä paikassa.

 • Osto- ja myyntilaskut
 • Reskontra
 • Tarjoukset ja lähetteet
 • Raportit
 • Matka- ja kululaskut
 • Sähköinen allekirjoituspalvelu
 • Asiakirjojen arkistointi
 • Turvallinen suora pankkiyhteys

Tutustu tarkemmin sähköisen taloushallinnon ohjelmistoon

Aloittavalle yrittäjälle

Suunnitteletko oman yrityksen perustamista? Luotettava tilitoimisto on yrittäjän paras kumppani. Autamme sinut alkuun uudella uralla ja olemme tukenasi matkallasi yrittäjyydessä.

 

Käytössämme on helppo sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, joka tarjoaa kaikki taloushallinnon palvelut yhdessä paikassa.

 

Lue asiantuntijoidemme vinkit aloittavalle yrittäjälle

Palvelut metsänomistajille

Tarjoamme useiden vuosien kokemuksen metsänomistajien veroilmoituksen tekemisestä ja verosuunnittelusta. Autamme sinua hoitamaan metsänomistajan talouteen liittyvät velvoitteet ja tarjoamme parhaat vinkit uusille metsänomistajille.

 

Tutustu tarkemmin täällä.

 

Yhdistyksille ja järjestöille

Tarvitsetteko yhdistykselle tai muulle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle apua kirjanpitoon?

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, kuinka voimme olla teille avuksi.

Ulkoistettu taloushallinto

Tarvitseeko yrityksenne lisäkäsiä taloushallinnon projektiin? Hoidamme ammattitaidolla myös vanhempainvapaan tai pidemmän sairausloman sijaisuudet.

 

Tutustu tarkemmin täällä.

Tutustu Fennoan ohjelmistoon

Käytössämme on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, jonka avulla hoidamme kaikki yrityksesi kirjanpitoon ja talouteen liittyvät asiat helposti ja turvallisesti.

Tutustu tarkemmin

Voimmeko olla sinulle avuksi?

Saat luotettavat ja asiantuntevat tilitoimistopalvelut ja henkilökohtaisen palvelun. Voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja me huolehdimme yrityksesi taloushallinnosta.

Ota yhteyttä

Tutustu myös