Palvelumme

Päijänteen Tilikeskus on luotettava ja asiantunteva tilitoimisto, jonka asiakkaana saat keskittyä omaan ydinosaamisesi. Me huolehdimme puolestasi yrityksesi taloushallinnosta.

Tarjoamme taloushallinnon palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille, yksinyrittäjille sekä yritystoimintaa aloitteleville tuleville yrittäjille. Erikoisosaamisena tarjoamme palveluita metsänomistajille.

Voit hyödyntää osaamistamme myös ulkoistettuna taloushallinnon palveluna.

useita henkilöitä neuvottelupöydän äärellä. taustalla tiiliseinää

Luotettavat taloushallinnon palvelut

Saat käyttöösi kaikkien asiantuntijoidemme osaamisen ja voit luottaa yrityksesi taloushallinnon toimenpiteiden olevan osaavissa käsissä kaikissa tilanteissa. Käytössämme on Fennoan sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, jonka käyttö on äärettömän helppoa ja turvallista.

Panostamme merkittävästi tietoturvaan. Asiakkaanamme voit luottaa yrityksesi tietojen olevan turvassa.

  • Taloushallinnon palvelut yrityksille
  • Fennoan sähköinen taloushallinnon ohjelmisto
  • Palvelut metsänomistajille
  • Kirjanpito ulkoistettuna palveluna
  • Docue asiakirjapalvelu

Voimmeko olla sinulle avuksi?

Saat luotettavat ja asiantuntevat tilitoimistopalvelut ja henkilökohtaisen palvelun. Voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja me huolehdimme yrityksesi taloushallinnosta.

Ota yhteyttä

Helppo ja turvallinen sähköinen taloushallinto

Käytössämme on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, jonka avulla hoidamme kaikki yrityksesi kirjanpitoon ja talouteen liittyvät asiat helposti ja turvallisesti.

Tutustu tarkemmin

Taloushallinnon palvelut

Taloushallinnon palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille, yksinyrittäjille sekä yritystoimintaa aloitteleville uusille yrittäjille.

Lue lisää

Palvelut metsänomistajille

Tarjoamme useiden vuosien kokemuksen metsänomistajien veroilmoituksien toteutuksesta ja verosuunnittelusta. Käytössäsi on useampi alan asiantuntija.

Lue lisää

Ulkoistetut taloushallinnon palvelut

Tarjoamme asiantuntevat taloushallinnon palvelut ulkoistettuna kiireapuna tai määräaikaisiin sijaisuuksiin.

Lue lisää