Yritys

Päijänteen Tilikeskus on luotettava ja asiantunteva tilitoimisto, jonka asiantuntijoilla on useiden vuosien kokemus ja osaaminen yritysten taloushallinnon toimenpiteistä. Erityisosaamisena tarjoamme palveluita myös metsänomistajille.

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua pienille ja keskisuurille yrityksille, yksinyrittäjille ja olemme tukena, mikäli olet vasta aloittamassa yritystoimintaa. Sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja me huolehdimme taloushallinnon lakisääteisistä toimenpiteistä ja autamme arjen rutiinitehtävien hoitamisessa.

Toimipisteemme sijaitsevat Päijät-Hämeessä Heinolassa ja Hartolassa, mutta palvelemme ketterästi asiakkaita ympäri Suomen.

useita henkilöitä neuvottelupöydän ääresää, tiiliseinää ja isot ikkunat, iloinen fiilis

Asiantunteva tiimi

Asiakkaanamme saat käyttöösi kaikkien asiantuntijoidemme osaamisen ja voit luottaa yrityksesi taloushallinnon toimenpiteiden olevan osaavissa käsissä kaikissa tilanteissa. Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä kuusi taloushallinnon ammattilaista.

Panostamme tietoturvaan ja huolehdimme asiakkaidemme tietojen turvallisesta käsittelystä.

  • Suomen Taloushallintoliiton jäsen
  • Auktorisoitu tilitoimisto
  • Tietoturvakumppanimme on Advania 
  • Fennoa-kumppanitilitoimisto

Voimmeko olla sinulle avuksi?

Saat luotettavat ja asiantuntevat tilitoimistopalvelut ja henkilökohtaisen palvelun. Voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja me huolehdimme yrityksesi taloushallinnosta.

Ota yhteyttä

Haluaisitko työskennellä kanssamme?

Meillä pääset tekemään monipuolisesti taloushallinnon työtehtäviä ja vastaamaan omista asiakkuuksista. Tiivis työyhteisö on tukenasi ja jaamme aktiivisesti omaa osaamista tiimin kesken.

Lue lisää